I això que competir amb les postres del Jep és tot un repte...
Vaig anar a buscar la nostra guru de postres, el blog més increïble de postres que coneixem:
Cuina per llaminers
i a més ella fa servir la recepta de la Montserrat Seguí que és el nostre llibre de capçalera
:)
aquesta recepta estava predestinada!!!!
crec que fins hi tot he millorat les de la Mercè...
he descobert que el Deco Pen va perfecte per farcir-les. És fàcil, ràpid i queden perfectes.
- 125 g de farina
- 100 g de mantega
- 3 ous grans ( o 4 de petits)
- 250 mL d'aigua
- un pols de sal
Preparació de la pasta "choux":
En un cassó, es posa l'aigua freda juntament amb la mantega tallada a trossos i un pols de sal. S'escalfa i es va remenant fins que arribi a bullir. Tan bon punt l'aigua arrenqui el bull es remena amb el batedor i s'hi afegeix la farina tamisada de cop. S'acaba de remenar amb una espàtula fins que la pasta sigui compacta i es desprengui del cassó. Es retira del foc, i s'afegeixen els ous un per un, remenant fins que la pasta es torni a ajuntar.
En un cassó, es posa l'aigua freda juntament amb la mantega tallada a trossos i un pols de sal. S'escalfa i es va remenant fins que arribi a bullir. Tan bon punt l'aigua arrenqui el bull es remena amb el batedor i s'hi afegeix la farina tamisada de cop. S'acaba de remenar amb una espàtula fins que la pasta sigui compacta i es desprengui del cassó. Es retira del foc, i s'afegeixen els ous un per un, remenant fins que la pasta es torni a ajuntar.
Tot seguit, es col·loca en una màniga pastissera i es van formant petits pilons de pasta sobre una safata per anar al forn. Es pinten amb un ou batut i es couen a 200ºC (400ºF) durant 30 minuts. Quan estan cuites, no s'han de treure del forn de seguida, sinó que s'ha de deixar el forn obert durant 5-10 minuts perquè es refredin suaument i d'aquesta manera no es desinflin.
Jo, com a començal, puc confirmar que eren increIbles!!!!
ResponEliminaLes pots tornar a fer quan vulguis!!!
Per llepar-s'hi els dits dels peus....!!!!
Jep M.