Ha sigut un plat que l'he trobat per casualitat. Estava donant un cop d'ull al bloc de la cuina per a llaminers, i he ensopegat amb aquest p`lat que m'ha fet bona pinta.
ràpid i "resulton"... ja ho sabeu, proveu-lo!
Recepta (per a 2)
- 2 llenguados grossets
- 1 ceba
- 2 tomaques
- 150 g de xampinyons
- 1 got de vi blanc sec
- 2 rovells
- Tallem la ceba a rodatxes fines, laminem els xampinyons i tallem la tomaca a daus. I ho psem de llit en una safata fonda per a enfornar. A sobre hi posem els llenguados salpebrats. I hi afegim el vi.
- Ho enfornem a uns 120ºC (hem de mirar que cogui però que no arrenqui el bull) per uns 15-20'.
- Traiem el fumet que ha fet el peix al forn i el farem servir per a la salsa. La fem reduir en un cassó fins que només en quedin dues cullerades soperes.
- Abaixem el foc. I tot batent amb un batedor hi afegim els dos rovells. Ha de quedar lligat com una crema.
- Ho emplatem tot tirant la crema per sobre del peix. I ja està! Fet! S'ha de menjar calent!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada